Gourmet Хартиен Држач за 2 Чаши 50 бр. - E-HORECA

Gourmet Хартиен Држач за 2 Чаши 50 бр.

270 ден

На залиха

Gourmet Хартиен Држач за 2 Чаши 50 бр.
752141
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.