Roller Coaster Ротирачки Држач за Капсули | Universal - E-HORECA

Roller Coaster Ротирачки Држач за Капсули | Universal

1.850 ден

Вид на Капсули: Universal

Број на Капсули: 40

Димензии: 180 мм x 180 мм x 430 мм

Тежина: 590 гр.

Боја: Сива

На залиха

Roller Coaster Ротирачки Држач за Капсули | Universal
751437
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.