Продавница - E-Horeca | Купувај најквалитетно и најефтино со нас

Продавница

Филтри на Продуктите

Прикажува 41–80 од 588 резултати

Прикажи 9 12 15
View :
 • Професионални Кафемати

  SAB Prestige Automatic 2 Groups

  160.810 ден

  – Капацитет на бојлерот 13,5 литри
  – Бакарен котел (Cu 99,5) со антикорозивен слој
  – Излез за топла вода
  – 2 стимери
  – Тело од не’рѓосувачки челик со насликани странични панели
  – Двомер за притисок на боилеорот и пумпата
  – Програмабилен панел за совршена доза на кафе
  – Автоматско снабдување со вода
  – Димензии: 725/545/520 мм
  – Тежина: 60 кг
  – Напон: (V) 220/380
  – Моќност: (W) 3000

   

  12 месеци гаранција.
  Рок на достава: 2-3 недели.

 • Професионални Кафемати

  SAB Prestige Automatic 3 Group

  216.475 ден

  – Капацитет на бојлерот 20,5 литри
  – Бакарен бојлер (Cu 99,5) со антикорозивен слој
  – Излез за топла вода
  – 2 стимери
  – Тело од не’рѓосувачки челик со насликани странични панели
  – Двомер за притисок на бојлерот и пумпата
  – Програмабилен панел за совршена доза на кафе
  – Автоматско снабдување со вода
  – Димензии: 965/545/520 мм
  – Тежина: 78 кг
  – Напон: (V) 220/380
  – Моќност: (W) 5000

   

  12 месеци гаранција.
  Рок на достава: 2-3 недели.

 • Мелници

  La Spaziale Mini On Demand Coffee Grinder

  30.925 ден

  • Сечила: ø 58 mm
  • Уред за броење на дози
  • Мотор: 1400 вртежи во минута
  • Капацитет на сад за зрно 0,6 кг
  • Капацитет на сад за дозирање: 0,2 кг
  • Напојување 230 V – 50/60 Hz – 250 W
  • Тежина: 9 кг

  Рок на достава: 2-3 недели.

 • Мелници

  Wega 5.8 Instant

  40.200 ден

  Дијаметар на дискови за мелење: 58мм
  Напон: 220/230/240
  Моќност: 220W
  Брзина на мелење: 1600 (220V), 1.400 (230-240V) 1.640 (110V)
  Капацитет на сад за зрно: 800гр
  Димензии : 165x 495 x 305 mm
  Тежина: 5,5 кг

   

  Рок на достава: 2-3 недели.

 • Мелници

  La Spaziale Astro 12 Manual Coffee Grinder

  40.200 ден

  • Сечила ø 65 mm
  • Мотор: 1400 вртежи во минута
  • Телескопски преса
  • Уред за броење на дози
  • Капацитет на сад за зрно: 1,6 кг
  • Капацитет на сад за дозирање: 0,3 кг
  • Напојување: 110/230 V – 50/60 Hz – 340 W
  • Тежина: 11,6 кг

  Рок на достава: 2-3 недели.

 • Мелници

  La Spaziale Astro 12 Automatic Ed. Coffee Grinder

  49.480 ден

  • Сечила ø 65 mm
  • Мотор: 1400 вртежи во минута
  • Телескопски преса
  • Уред за броење на дози
  • Капацитет на сад за зрно: 1,6 кг
  • Капацитет на сад за дозирање: 0,3 кг
  • Напојување: 110/230 V – 50/60 Hz – 340 W
  • Тежина: 11,6 кг

  Рок на достава: 2-3 недели.

 • Мелници

  La Spaziale Astro 8 Coffee Grinder

  52.572 ден

  • Сечила ø 65 mm
  • Мотор: 900 вртежи / мин.
  • Телескопски преса
  • Уред за броење на дози
  • Капацитет на сад за зрно: 1,6 кг
  • Капацитет на сад за дозирање: 0,3 кг
  • Напојување: 110/230 V – 50/60 Hz – 300 W
  • Тежина: 11,6 кг

  Рок на достава: 2-3 недели.

 • Мелници

  La Spaziale Astro 8A 75 Coffee Grinder

  74.220 ден

  • Прилагодување на мелењето
  • Сечила ø 75 mm
  • Мотор: 900 вртежи во минута.
  • Телескопски преса
  • Уред за броење на дози
  • Капацитет на сад за зрно: 1,6 кг
  • Капацитет на сад за дозирање: 0,3 кг
  • Електронско самонивелирање
  • Напојување: 110/230 V – 50/60 Hz – 600 W
  • Тежина: 15,5 кг

  Рок на достава: 2-3 недели.

 • Мелници

  La Spaziale Top Manual

  34.017 ден

  • Сечила ø 58 mm
  • Уред за броење на дози
  • Мотор: 1400 вртежи во минута
  • Капацитет на сад за зрно: 0,6 кг
  • Капацитет на сад за дозирање: 0,2 кг
  • Напојување: 110/230 V – 50/60 Hz – 250 W
  • Тежина: 9 кг

  Рок на достава: 2-3 недели.

 • Мелници

  La Spaziale Top On Demand

  52.572 ден

  • Сечила ø 58 mm
  • Уред за броење на дози
  • Мотор: 1400 вртежи ви минута
  • Капацитет на сад за зрно: 0,6 кг
  • Напојување: 110/230 V – 50/60 Hz – 250 W
  • Тежина: 8,5 кг

  Рок на достава: 2-3 недели.

 • Мелници

  La Spaziale Astro 12 On Demand

  79.786 ден

  • Сечила ø 75 mm
  • Уред за броење на дози
  • Мотор: 1400 вртежи во минута
  • Капацитет на сад за зрно: 0,6 кг
  • Напојување: 110/230 V – 50/60 Hz – 250 W
  • Тежина: 8,5 кг

  Рок на достава: 2-3 недели.

 • Опрема

  La Spaziale S1 Rossini Red

  87.888 ден

  Полуавтоматска машина за кафе од 1 група со слободен проток(мануелен) на дозата.

  Главни карактеристики:
  • Електрично греење
  • Електронска регулација на температурата за групата за испорака на кафе
  • Вграден безбедносен термостат
  • Индикатор за предупредување за ниско ниво на вода во резервоарот
  • Температурата означена со LED дисплеј
  • Автоматски циклус за испорака на пареа
  • Полуавтоматско доставување топла вода.
  • Вградена вибрирачка пумпа
  • Бојлер 0,45 литри за достава на кафе
  • 1 излез за топла вода и 1 стимер за пареа
  • Напојување и апсорпција на машината: 230/110 V – 50/60 Hz – 1250 W
  • Аларми за дијагностицирање грешки
  • Внатрешен резервоар за вода од 3 литри
  • Тежина 22 кг
  • Дијаметар на филтерот 53мм

  СТАНДАРДНА ОПРЕМА НА МАШИНАТА:
  • 1 рачка за 2 кафиња
  • 1 комплет филтри
  • 1 комплет сито
  • 1 алатка за отстранување на сито
  • 1 дозерка за кафе
  • 1 рачен тампер на кафе
  • 1 четка

  24 месеци гаранција.

  Рок на достава: 2-3 недели.

 • Опрема

  La Spaziale S1 Rossini Dosata Red

  98.400 ден

  Полуавтоматска машина за кафе од 1 група со автоматско поставување на дозата.

  Главни карактеристики:
  • Електрично греење
  • Електронска регулација на температурата за групата за испорака на кафе
  • Вграден безбедносен термостат
  • Индикатор за предупредување за ниско ниво на вода во резервоарот
  • Температурата означена со LED дисплеј
  • Автоматски циклус за испорака на пареа
  • Полуавтоматско доставување топла вода.
  • Вградена вибрирачка пумпа
  • Бојлер 0,45 литри за достава на кафе
  • 1 излез за топла вода и 1 стимер за пареа
  • Напојување и апсорпција на машината: 230/110 V – 50/60 Hz – 1250 W
  • Аларми за дијагностицирање грешки
  • Внатрешен резервоар за вода од 3 литри
  • Тежина 22 кг
  • Дијаметар на филтерот 53мм

   

  СТАНДАРДНА ОПРЕМА НА МАШИНАТА:
  • 1 рачка за 2 кафиња
  • 1 комплет филтри
  • 1 комплет сито
  • 1 алатка за отстранување на сито
  • 1 дозерка за кафе
  • 1 рачен тампер на кафе
  • 1 четка

  24 месеци гаранција.

  Рок на достава: 2-3 недели.

 • Опрема

  La Spaziale S1 Mini Vivaldi

  112.814 ден

  Електронска машина за кафе со една група.

  Главни карактеристики:

  • Поставување на пропорционална доза
  • Електрично греење
  • Електронска регулација на температурата на група за испорака на кафе.
  • Електронска контрола на температурата на бојлер за топла вода и испорака на пареа
  • Двоен манометар
  • Програмабилен диференцијал за поместување
  • Вградени безбедносни термостати
  • Индикатор за предупредување за ниско ниво на вода во резервоарот
  • Температурата означена со LED дисплеј
  • Регулирање на температурата на водата за кафе.
  • Полуавтоматско доставување топла вода.
  • Вградена вибрирачка пумпа
  • Бојлер 0,45 литри за достава на кафе
  • Бојлер од 1,2 литри за топла вода и испорака на пареа
  • Внатрешен резервоар од 3 литри
  • 1 излез за топла вода и 1 стимер
  • Напојување: 230 / 110V – 50 / 60Hz
  • Апсорпција на машината: 1200W греен елемент на котелот / 800W групен елемент за греење
  • Аларм за дијагностицирање грешки
  • Економична функција (максимална апсорпција 1200W)
  • Тежина 28 кг
  • Дијаметар на филтерот 53мм

  СТАНДАРДНА ОПРЕМА НА МАШИНАТА:

  A. Два држачи за филтри
  Б. Едниот излив за едно кафе
  В. Едниот излив за две кафиња
  D. 2 комплети филтри
  Е. 1 комплет глави со сита
  F. 1 клуч за отстранување на ситото
  G. 1 четка
  H. 1 рачен менувач на кафе
  I. Една дозерка на кафе

  24 месеци гаранција.

  Рок на достава: 2-3 недели.

 • Опрема

  La Spaziale S1 Vivaldi

  123.700 ден

  Електронска машина за кафе со една група.

  Главни карактеристики:
  • Поставување на пропорционална доза
  • Електрично греење
  • Електронска регулација на температурата на група за испорака на кафе.
  • Електронска контрола на температурата на бојлер за топла вода и испорака на пареа
  • Двоен манометар
  • Програмабилен диференцијал за поместување
  • Вградени безбедносни термостати
  • Индикатор за предупредување за ниско ниво на вода во резервоарот
  • Температурата означена со LED дисплеј
  • Регулирање на температурата на водата за кафе.
  • Полуавтоматско доставување топла вода.
  • Вградена вибрирачка пумпа
  • Бојлер 0,45 литри за достава на кафе
  • Бојлер од 2,5 литри за топла вода и испорака на пареа
  • 1 излез за топла вода и 1 стимер
  • Напојување: 230 / 110V – 50 / 60Hz
  • Апсорпција на машината: 1250W елемент за греење на котелот / групен елемент за греење од 800W
  • Аларм за дијагностицирање грешки
  • Економична функција (максимална апсорпција 1250W)
  • Тежина 28 кг
  • Дијаметар на филтерот 53мм

  СТАНДАРДНА ОПРЕМА НА МАШИНАТА:

  A. Два држачи за филтри
  Б. Едниот излив за едно кафе
  В. Едниот излив за две кафиња
  D. 2 комплети филтри
  Е. 1 комплет глави со сита
  F. 1 клуч за отстранување на ситото
  G. 1 четка
  H. 1 рачен менувач на кафе
  I. Една дозерка на кафе
  М.Флексибилни водоводни цевки кои се спротивставуваат на висок притисок

  24 месеци гаранција.

  Рок на достава: 2-3 недели.

 • Опрема

  La Spaziale S1 Dream-T

  129.885 ден

  Електронска машина за кафе од една група.

  Главни карактеристики:

  • Графички дисплеј 128 X 64 пиксели.
  • Tачпад.
  • Поставување на пропорционална доза.
  • Дисплеј базиран на повеќе јазици.
  • Електрично греење.
  • Електронска регулација на температурата за испорака на кафе.
  • Електронска контрола на температурата на бојерот за топла вода и испорака на пареа.
  • Вграден безбедносен термостат.
  • Автоматско полнење на бојлерот.
  • Вградена вибрациона пумпа.
  • Внатрешен резервоар од 3 литри.
  • Бојлер од 1,2 литри за топла вода и испорака на пареа.
  • Бојлер од 0,45 литри за достава на кафе.
  • 1 излез за топла вода со 2 програмабилни селекции (полуавтоматски или автоматски)
  • 1 стимер.
  • Напојување: 230/110 V – 50/60 Hz.
  • Апсорпција на електрична енергија: 1200 W елемент за греење на бојлерот / 800 W група за греење.
  • Можност за исклучување на функцијата за греење на бојлерот.
  • Економична функција (максимална апсорпција 1200 W).
  • Аларми за дијагностицирање грешки.
  • Можност за поставување 4 различни кориснички профили.
  • Функција за автоматско исклучување.
  • Групно осветлување.
  • Групи за испорака циклус на перење.
  • Контрола на степенот на мелење со сигнал за грубо или фино мелење.
  • Сигнал за премногу фино мелење.
  • Тајмер за автоматско вклучување.
  • Бројач на дози на кафе.
  • Функција EGS (електронски систем за заземјување).
  • Тежина 28 кг
  • Дијаметар на филтерот 53мм

  СТАНДАРДНА ОПРЕМА НА МАШИНАТА:

  A. Два држачи за филтри
  Б. Едниот излив за едно кафе
  В. Едниот излив за две кафиња
  D. 2 комплети филтри
  Е. 1 комплет сита
  F. 1 клуч за отстранување на ситото
  G. 1 четка
  H. 1 рачен менувач на кафе
  I. Еден дозер за кафе
  L. Со читач на картички

  24 месеци гаранција.

  Рок на достава: 2-3 недели.

 • Опрема

  La Spaziale S1 Armonia

  142.255 ден

  Електронска машина за кафе со две групи со автоматско управување.

  Главни карактеристики:

  • Поставување на пропорционална доза
  • Прилагодување за мелено кафе, хартиени патрони или капсули, според барање.
  • Независна регулација на температурата за секоја група на испорака контролирана од термостат
  • Електронска контрола на температурата на бојлерот за испорака на пареа
  • Вградени безбедносни термостати
  • Индикатор за предупредување за недостаток на вода во резервоарот
  • Вградена вибрирачка пумпа за секоја група за испорака
  • Функција за деактивирање на греењето на бојлерот (заштеда на енергија)
  • Аларм за дијагностицирање грешки
  • Бојлер 0,45 литри за испорака на кафе за секоја група за испорака
  • Бојлер од 1,2 литри за испорака на пареа
  • Внатрешен резервоар од 3 литри со вграден омекнувач за вода
  • Осветлување на решетката за чаши
  • 1 стимер
  • Напојување: 230V – 50 / 60Hz
  • Апсорпција на машината: 1200W греен елемент на бојлерот / 800 + 800 W групи за испорака греење
  • Тежина 33 кг
  • Дијаметар на филтерот 53мм

  24 месеци гаранција.

  Рок на достава: 2-3 недели.

 • Опрема

  La Spaziale S1 Dream

  147.203 ден

  Електронска машина за кафе од една група.

  Главни карактеристики:

  • Графички дисплеј 128 X 64 пиксели.
  • Tачпад.
  • Поставување на пропорционална доза.
  • Дисплеј базиран на повеќе јазици.
  • Електрично греење.
  • Електронска регулација на температурата за испорака на кафе.
  • Електронска контрола на температурата на бојлерот за топла вода и испорака на пареа.
  • Вграден безбедносен термостат.
  • Автоматско полнење на бојлерот.
  • Вградена вибрациона пумпа.
  • Бојлер од 2,5 литри за топла вода и испорака на пареа.
  • Бојлер од 1,2 литри за достава на кафе.
  • 1 излез за топла вода со 2 програмабилни селекции (полуавтоматски или автоматски)
  • 1 стимер.
  • Напојување: 230/110 V – 50/60 Hz.
  • Апсорпција на електрична енергија: 1250 W елемент за греење на бојлерот / 800 W група за греење.
  • Можност за исклучување на функцијата за греење на бојлерот.
  • Економична функција (максимална апсорпција 1250 W).
  • Аларми за дијагностицирање грешки.
  • Можност за поставување 4 различни кориснички профили.
  • Функција за автоматско исклучување.
  • Групно осветлување.
  • Групи за испорака циклус на перење.
  • Контрола на степенот на мелење со сигнал за грубо или фино мелење.
  • Сигнал за премногу фино мелење.
  • Тајмер за автоматско вклучување.
  • Бројач на дози на кафе.
  • Функција EGS (електронски систем за заземјување).
  • Тежина 28 кг
  • Дијаметар на филтерот 53мм

   

  СТАНДАРДНА ОПРЕМА НА МАШИНАТА:

  A. Два држачи за филтри
  Б. Едниот излив за едно кафе
  В. Едниот излив за две кафиња
  D. 2 комплети филтри
  Е. 1 комплет сита
  F. 1 клуч за отстранување на ситото
  G. 1 четка
  H. 1 рачен менувач на кафе
  I. Еден дозер за кафе
  L. Sd читач на картички
  М.Флексибилни водоводни цевки кои се спротивставуваат на висок притисок

  24 месеци гаранција.

  Рок на достава: 2-3 недели.

 • Опрема

  La Spaziale S2 Spazio EP Manual

  185.550 ден

  La Spaziale S2 SPAZIO EK Manual е електронска машина за кафе со 2 групи со мануелно поставување на дозата.

  Главни карактеристики:

  • Вградена волуметриска пумпа
  • Електричен систем за греење
  • 5-литарски бојлер
  • Манометар за контрола на притисокот на бојлерот и пумпата
  • 1 излез за топла вода / 2 стимери за пареа
  • Безбеден термостат на грејниот елемент на бојлерот
  • Автоматско полнење на бојлерот
  • Контрола на аларми за дефект
  • Тело од не’рѓосувачки челик
  • Апсорпција на моќност 3000W
  • Тежина 57 кг
  • Дијаметар на филтерот 53мм

  СТАНДАРДНА ОПРЕМА НА МАШИНАТА:

  A. 1 комплет држачи за филтри со релативни изливи
  B. 1 комплетен комплет црева за приклучување на водоводна мрежа
  C. 2 комплети филтри
  D. 1 комплет сита
  E. 1 клуч за отстранување на ситото
  F. 1 четка
  G. 1 слепо сито
  H. 1 рачен менувач на кафе

  24 месеци гаранција.

  Рок на достава: 2-3 недели.

 • Опрема

  La Spaziale S2 Spazio EK Automatic

  197.920 ден

  La Spaziale S2 SPAZIO EK Automatic е електронска машина за кафе со 2 групи со автоматско поставување на дозата.

  Главни карактеристики:

  • Вградена волуметриска пумпа
  • Електричен систем за греење
  • 5-литарски бојлер
  • Манометар за контрола на притисокот на бојлерот и пумпата
  • 1 излез за топла вода / 2 стимери за пареа
  • Безбеден термостат на грејниот елемент на бојлерот
  • Автоматско полнење на бојлерот
  • Контрола на аларми за дефект
  • Тело од не’рѓосувачки челик
  • Апсорпција на моќност 3000W
  • Тежина 57 кг
  • Дијаметар на филтерот 53мм

  СТАНДАРДНА ОПРЕМА НА МАШИНАТА:

  A. 1 комплет држачи за филтри со релативни изливи
  B. 1 комплетен комплет црева за приклучување на водоводна мрежа
  C. 2 комплети филтри
  D. 1 комплет сита
  E. 1 клуч за отстранување на ситото
  F. 1 четка
  G. 1 слепо сито
  H. 1 рачен менувач на кафе

  24 месеци гаранција.

  Рок на достава: 2-3 недели.

 • UNO

  DolceVita Intenso | UNO

  680 ден

  Број на капсули:  50 

  Интензитет: 10

  Мешавина од избрани кафиња од најдобрите африкански, азиски и средно-американски култури, карактеризирана со силен, но избалансиран вкус.

  Печење
  Кафето Робуста и Арабика што ја сочинуваат оваа мешавина се печат одделно на средна температура, а потоа се мешаат.

  Арома
  Густа и кремаста мешавина што најдобро доаѓа до израз кога се пие во мала чаша. Балансираната мешавина на Робуста и Арабика придонесува за интензивно слатката арома.

  Во залиха

 • UNO

  DolceVita Gran Gusto | UNO

  680 ден

  Број на капсули:  50 

  Интензитет:   7  

  Прекрасна мешавина составена од само кафе Арабика внимателно избрано од најдобрите култури на Централна Америка. Многу ароматично и слатко.

  Печење
  Избраните сорти Арабика бараат многу деликатно печење што ги подобрува нотите и аромата.

  Арома
  Гран Густо се одликува со добро тело и типичен ароматичен профил со овошни и цветни ноти на избраните сорти Арабика. Многу избалансирана мешавина со постојан крем во чашата.

  Во залиха

 • UNO

  DolceVita Decaffeinato | UNO

  680 ден

  Број на капсули:  50 

  Интензитет:   6  

  Прекрасна мешавина составена од 100% кафе Арабика внимателно избрано од најдобрите култури во Централна Америка. Многу ароматично и слатко кафе.

  Печење
  Посебното печење со различните температури на Арабика и Робуста обезбедува рамнотежа на овие различни сорти.

  Арома
  Средна екстракција (околу 40 мл.) Мешавина на кафе без кофеин. Совршената рамнотежа помеѓу сортите кафе обезбедува добра крема и сладост со овошната арома.

  Во залиха

 • Senseo Pods 62mm

  Senseo Caffè Crema

  260 ден

  Број на хартиени патрони:  16

  Во залиха

 • Senseo Pods 62mm

  Senseo Café Latte

  260 ден

  Број на хартиени патрони:  8

  Во залиха

 • Senseo Pods 62mm

  Senseo Espresso

  260 ден

  Број на хартиени патрони:  16

  Не е на залиха

 • Caffitaly Капсули

  DolceVita Risretto | Caffitaly

  129 ден

  Број на капсули:  10 

  Интензитет: 12

  Мешавина од избрани кафиња од најдобрите африкански, азиски и централно-американски култури, карактеризирана со одлично тело засилено со бавно и темно печење.

  Печење
  Кафињата Робуста и Арабика кои ја сочинуваат смесата се печат одделно со различни степени на готвење за да се изнесат карактеристиките на одделните сорти.

  Арома
  Мешавина инспирирана од неаполската традиција. Препорачливо е да се пие во мала чаша за да дојде до израз неговата јачина и слаб вкус на дрво, придружено со ноти на чоколадо.
  10% Арабика – 90% Робуста

  Во залиха

 • Caffitaly Капсули

  DolceVita Intenso | Caffitaly

  129 ден

  Број на капсули:  10 

  Интензитет: 10

  Мешавина од избрани кафиња од најдобрите африкански, азиски и средно-американски култури, карактеризирана со силен, но избалансиран вкус.

  Печење
  Кафето Робуста и Арабика што ја сочинуваат оваа мешавина се печат одделно на средна температура, а потоа се мешаат.

  Арома
  Густа и кремаста мешавина што најдобро доаѓа до израз кога се пие во мала чаша. Балансираната мешавина на Робуста и Арабика придонесува за интензивно слатката арома.

  Во залиха

 • Caffitaly Капсули

  DolceVita Gran Crema | Caffitaly

  129 ден

  Број на капсули:  10 

  Интензитет:   9  

  Премиум мешавина од најдобрите африкански и средно-американски култури, карактеризирано со совршена хармонија помеѓу телото и сладоста.

  Печење
  Избалансирана мешавина со висок процент на Арабика за кое е потребно бавно печење на ниска температура за да се воздигне во целост. Додека пак, Робуста, избрана од послатките сорти, е подложена на печење на повисока температура.

  Арома
  Aроматичен профил сличен на оној од 100% Арабика, но со повеќе тело. Оваа мешавина има слатки овошни ноти придружена со мала киселост.

  Во залиха

 • Caffitaly Капсули

  DolceVita Gran Gusto | Caffitaly

  129 ден

  Број на капсули:  10 

  Интензитет:   7  

  Прекрасна мешавина составена од 100% кафе Арабика внимателно избрана од најдобрите култури на Централна Америка. Многу ароматично и слатко.

  Печење
  Избраните сорти Арабика бараат многу деликатно печење што ги подобрува нотите и аромата.

  Арома
  Гран Густо се одликува со добро тело и типичен ароматичен профил со овошни и цветни ноти на избраните сорти Арабика. Многу избалансирана мешавина со постојан крем во чашата.

  Во залиха

 • Caffitaly Капсули

  DolceVita Decaffeinato | Caffitaly

  129 ден

  Број на капсули:  10 

  Интензитет:   6  

  Прекрасна мешавина составена од само кафе Арабика внимателно избрано од најдобрите култури во Централна Америка. Многу ароматично и слатко кафе.

  Печење
  Посебното печење со различните температури на Арабика и Робуста обезбедува рамнотежа на овие различни сорти.

  Арома
  Средна екстракција (околу 40 мл.) Мешавина на кафе без кофеин. Совршената рамнотежа помеѓу сортите кафе обезбедува добра крема и сладост со овошната арома.

  Во залиха

 • Lavazza Espresso Point

  DolceVita Ristreto | Lavazza Espresso Point

  1.350 ден

  Број на капсули:  100 

  Интензитет: 12

  Мешавина од избрани кафиња од најдобрите африкански, азиски и централно-американски култури, карактеризирана со одлично тело засилено со бавно и темно печење.

  Печење
  Кафињата Робуста и Арабика кои ја сочинуваат смесата се печат одделно со различни степени на готвење за да се изнесат карактеристиките на одделните сорти.

  Арома
  Мешавина инспирирана од неаполската традиција. Препорачливо е да се пие во мала чаша за да дојде до израз неговата јачина и слаб вкус на дрво, придружено со ноти на чоколадо.
  10% Арабика – 90% Робуста

  Во залиха

 • Nespresso Компатибилни Капсули

  Nespresso Indonesia

  400 ден

  100% кафе Арабика од Индонезија. Класичен индонезиски вкус – кадифено полно тело, многу ароматично со тропски армои и ноти на тутун.

  Број на капсули:  10  
  Интензитет: 13

  Не е на залиха

 • Nespresso Компатибилни Капсули

  Nespresso Ispirazione Ristretto Italiano

  400 ден

  Долгото печење на кафето Робуста му дава на Ispirazione Ristretto Italiano полно тело и ноти на какао. Додека пак, кафето Арабика со неговото кратко и брзо печење ги одржува овошните ноти и му дава на Ispirazione Ristretto Italiano незаборавен вкус.
  Број на капсули:  10  
  Интензитет: 10

  Не е на залиха

 • Lavazza A Modo Mio

  Lavazza Qualità Oro – Sinfonia Perfetta | A Modo Mio

  336 ден

  Уникатна комбинација од најдобрите зрна Арабика од Централна и Јужна Америка, стручно избрани и печени до совршенство. Совршена симфонија со уникатен вкус од 1956 година. 100% Арабика.
  Број на капсули:  12 
  Интензитет:   8

  Во залиха

 • Lavazza A Modo Mio

  Lavazza ¡Tierra! Perù Ande | A Modo Mio

  336 ден

  Нежно кафе, 100% Арабика сертифицирано од ‘Rainforest Alliance’, одгледано на Андите Кордилера во Перу. Неговиот уникатен вкус е добиен благодарение на земјата која е богата со различни видови на кафе и овошје што му даваат цветни ноти.
  Број на капсули:  12 
  Интензитет:   7

  Во залиха

 • Lavazza A Modo Mio

  Lavazza ¡Tierra! Bio Organic | A Modo Mio

  336 ден

  Од Централна и Јужна Америка, органски одгледувана Арабика. Слатко кафе со ароматични ноти на овошје и бисквити. Темното печено со пријатен вкус на чоколадо. Органско.
  Број на капсули:  12 
  Интензитет:   7

  Во залиха

 • Lavazza A Modo Mio

  Lavazza ¡Tierra! Brasile Cerrado | A Modo Mio

  336 ден

  Уникатно кафе, 100% Арабика сертифицирано од ‘Rainforest Allicence’, одгледано на висорамнината Серадо во Бразил. Доцната жетва на зрната кафе, кои природно се сушат на гранките, даваат карактеристични ноти на мед и чоколадо.
  Број на капсули:  12 
  Интензитет:   9

  Во залиха

 • Lavazza A Modo Mio

  Lavazza Qualita Rossa | A Modo Mio

  1.080 ден 720 ден

  Мешавина на природна бразилска Арабика и Робуста, целосено изразен вкус, избалансиран и полноправен. Црвена италијанска страст.
  Број на капсули:  36
  Интензитет:  10

  Не е на залиха

 • Lavazza A Modo Mio

  Lavazza Suerte | A Modo Mio

  1.080 ден 720 ден

  Најдобрата африканска и југоисточно азиска Робуста се среќаваат во ова одлучувачко и богато кафе, со ноти на какао и лесни навестувања на тутун.
  Број на капсули:  36
  Интензитет:  13

  Во залиха

Product added!
The product is already in the wishlist!