Nespresso Gran Lattissima Fresh Vitality - E-HORECA

Nespresso Gran Lattissima Fresh Vitality

25.500 ден

Повеќе кафе рецепти не мора да значат повеќе напор. Без разлика дали сте расположени за капучино, лате, ‘flat white’ или дури ако сакате да додадете малку повеќе млечна пена во вашето кафето, оставете на Gran Lattissima да ја заврши работата беспрекорно.

Со својот дизајн и системот со еден допир, Lattissima е многу лесен за употреба. Машината е опремена и со лесен систем за плакнење.

Технички карактеристики:

  • Брзо загревање за 25 секунди
  • Систем за заштеда на енергија (исклучување по 9 минути неактивност)
  • Кафе големина: Еспресо & Лунго
  • Milk frother
  • Пумпа од 19 bar

14 Nespresso оригинал капсули гратис.

Нема на залиха

Nespresso Gran Lattissima Fresh Vitality