Пластични Капачки за Чаши – 80mm (8oz) 100 бр. - E-HORECA
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.