DolceVita Macaron Alla Mandorla | Dolce Gusto - E-HORECA

DolceVita Macaron Alla Mandorla | Dolce Gusto

272 ден

Број на капсули:  16 

Растворлив пијалок со вкус на бадем. Вкусот на познатите француски слатки од бадем.

На залиха

DolceVita Macaron Alla Mandorla | Dolce Gusto