Nespresso Il Caffè 40ml | Vertuo - E-HORECA

Nespresso Il Caffè 40ml | Vertuo

420 ден

Нема на залиха

Nespresso Il Caffè 40ml | Vertuo
751973 Бренд:
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.