Senseo Classic 48 - E-HORECA

Senseo Classic 48

720 ден

Senseo Classic го нуди својот интензивен и целосен вкус и ветува најдобро искуство на кафе во секоја пригода.

Нема на залиха

Senseo Classic 48
751193 , Бренд:
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.