DolceVita Gran Gusto | Caffitaly - E-HORECA

DolceVita Gran Gusto | Caffitaly

129 ден

Број на капсули:  10 

Интензитет:   7  

Прекрасна мешавина составена од 100% кафе Арабика внимателно избрана од најдобрите култури на Централна Америка. Многу ароматично и слатко.

Печење
Избраните сорти Арабика бараат многу деликатно печење што ги подобрува нотите и аромата.

Арома
Гран Густо се одликува со добро тело и типичен ароматичен профил со овошни и цветни ноти на избраните сорти Арабика. Многу избалансирана мешавина со постојан крем во чашата.

Нема на залиха

DolceVita Gran Gusto | Caffitaly