FRIENDS Caramel Toffee Espresso | Nespresso - E-HORECA

FRIENDS Caramel Toffee Espresso | Nespresso

220 ден

На залиха

FRIENDS Caramel Toffee Espresso | Nespresso
752022
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.