FRIENDS Choco Cherry Espresso | Nespresso - E-HORECA

FRIENDS Choco Cherry Espresso | Nespresso

220 ден

На залиха

FRIENDS Choco Cherry Espresso | Nespresso
752023
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.