NeroNobile Decaffeinato 250gr | Мелено - E-HORECA

NeroNobile Decaffeinato 250gr | Мелено

129 ден

Нема на залиха

NeroNobile Decaffeinato 250gr | Мелено
750443 Бренд:
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.