NeroNobile Intenso | Caffitaly - E-HORECA

NeroNobile Intenso | Caffitaly

129 ден 110 ден

Број на капсули:  10 

 

ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x6) на нарачки на капсули +3000 ден
ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x12) на нарачки на капсули +5000 ден

Во залиха

NeroNobile Intenso | Caffitaly