NeroNobile Soup alla Carota | Dolce Gusto - E-HORECA

NeroNobile Soup alla Carota | Dolce Gusto

250 ден

Број на капсули:  10

На залиха

NeroNobile Soup alla Carota | Dolce Gusto
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.