Nespresso Aeroccino 3 - E-HORECA

Nespresso Aeroccino 3

4.299 ден

Максимален капацитет при подготовка на млечна пена: 120 ml, максимален капацитет ако се подготвува топло млеко: 240 ml (дијаметар: 9 cm, висина: 17 cm).

Нема на залиха

Nespresso Aeroccino 3
751311 , Бренд: