Nespresso Double Espresso Scuro 80ml | Vertuo - E-HORECA

Nespresso Double Espresso Scuro 80ml | Vertuo

460 ден

Нема на залиха

Nespresso Double Espresso Scuro 80ml | Vertuo
751976 Бренд:
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.