Nespresso Lattissima Touch White - E-HORECA

Nespresso Lattissima Touch White

18.000 ден

Лесно подготвување на макијато,капучино и лате со едно притискање на копче.
Намалено време на загревање, подготвено за приближно 25 секунди.
Еспресо, долгo, кремастo лате, капучино, лате макијато и топло млеко на едноставен и интуитивен начин.
Автоматско исклучување по 9 минути.
Создадено специјално за оние кои сакаат кафе со свежо млеко. Подгответе еспресо, лунго, капучино, лате макијато или кремаста лате со едно притискање на копче.

Како референтен систем со еден допир, Lattissima Touch нуди исклучителна погодност и ви овозможува веднаш да подготвите рецепти за кафе и млеко дома.

14 Nespresso оригинал капсули гратис.

Нема на залиха

Nespresso Lattissima Touch White