Lavazza Classy Mini - E-HORECA

Lavazza Classy Mini

9.900 ден 8.900 ден

2 селекции на кафе: aвтоматско и програмирано, за еспресо или еспресо лунго.

Големина и тежина: 13,5 см ширина, 34 см должина, 26 см висина, 3,5 кг тежина
Моќност: 1250 W
Напон: 220-240 В.
Фреквенција: 50-60 Hz

Технички карактеристики:
– 2 селекции на копчиња (еспресо, слободна доза)
– Време на стартување на машината: 28 секунди
– Капацитет на резервоар за вода: 0,7 литри
– Прилагодлива висина на решетката за чаши
– Работи со капсули Lavazza Blue и компатибилни
– Полуавтоматско исфрлање на користени капсули
– Капацитет на контејнерот за капсули: 5

Во залиха

Lavazza Classy Mini
Product added!
The product is already in the wishlist!