Lavazza A Modo Mio Jolie Red - E-HORECA

Lavazza A Modo Mio Jolie Red

5.690 ден

Lavazza Апарат за Еспресо.

Технички карактеристики:
– Моќност 1250W
– Притисок на пумпата 10 бари
– Компатибилен со капсулите Lavazza A Modo Mio
– Автоматско исфрлање на користената капсула
– Прилагодлива висина на решетката за чаши во 2 големини (S / L)
– Капацитет на резервоарот за вода 0.6 L
– Систем на термоблок
– Kапацитет на фиокaта за капсули 4/5 капсули
– Материјал за решетките за чаши ABS
– Време на стартување на машината околу 25 секунди
– Должина на кабел 0.8 м

Големина и тежина:
124 мм ширина, 330 мм должина, 210 мм висина, 2,5 кг тежина

* 9 капсули подарок

Нема на залиха

Lavazza A Modo Mio Jolie Red
751084 , Бренд: