Segafredo Intenso Aluminium | Nespresso - E-HORECA

Segafredo Intenso Aluminium | Nespresso

220 ден

Целосен и траен вкус.
Број на капсули:  10  

Интензитет: 12

Нема на залиха

Segafredo Intenso Aluminium | Nespresso
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.