Tassimo Morning Café XL - E-HORECA

Tassimo Morning Café XL

420 ден

Добро утро! Започнете го денот со силно и интензивно задоволство: Уживајте во новото утринско кафе Tassimo Morning Café во популарната XL големина на чаша и во пакет со 21 пијалоци!
Број на капсули:  21 

На залиха

Tassimo Morning Café XL