12 капсули - E-HORECA

12 капсули

Филтри на Продуктите

Ги прикажува сите 4 резултати

View :
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.