Професионална машина за кафе #3 - E-HORECA

Професионална машина за кафе #3

74.160,00 ден

Професионален кафемат за еспресо со полуавтоматско управување со кафе и топла вода. Има прилагодлив систем за балансирање на топлина (патентиран), благодарение на што температурата на секоја група лесно може да се намести според видот на употребеното кафе. Исто така, системот за мешање на топла вода го подобрува квалитетот на водата и овозможува значително заштеда на енергија.

Групa: 3
Верзија: Полуавтоматски
Тежина: 65 кг
Димензии: 76 x 56 x 52 cm (Ш x Д x В)
Моќност: 5100 – 6100 Watt

*продуктот е целосно репариран и спремен за употреба

Во залиха

Професионална машина за кафе #3