Caffé Don Cortez Салфети - E-HORECA

Caffé Don Cortez Салфети

70 ден

(цената е изразена во единица пакет)
Пакување: 50 салфети
Производител: Caffe Carraro Spa Italy

Caffé Don Cortez Салфети
750123 , , Бренд: