Jacobs Barista Editions Crema Intense 1kg - E-HORECA

Jacobs Barista Editions Crema Intense 1kg

1.200 ден

Дали сакате Caffè Crema, Caffè Latte или Café au lait? Тогаш запознајте се со нашето Jacobs Barista Editions Crema Intense – избалансирана мешавина на кафе од најдобрите области во светот. Со ноти на карамела.

За нарачки над 4000 ден. добивате подарок сет од 6 x 250ml стаклени чаши.

На залиха

Jacobs Barista Editions Crema Intense 1kg
751095 Бренд: