Dolcevita Gran Gusto | Espresso Point - E-HORECA

Dolcevita Gran Gusto | Espresso Point

1.350 ден

Прекрасна мешавина составена од само кафе Арабика внимателно избрано од најдобрите култури на Централна Америка. Многу ароматично и слатко.

Печење
Избраните сорти Арабика бараат многу деликатно печење што ги подобрува нотите и аромата.

Арома
Гран Густо се одликува со добро тело и типичен ароматичен профил со овошни и цветни ноти на избраните сорти Арабика. Многу избалансирана мешавина со постојан крем во чашата.

Број на капсули:  100  
Интензитет:   7 

Нема на залиха

Dolcevita Gran Gusto | Espresso Point