FRIENDS Intense Espresso | Nespresso - E-HORECA

FRIENDS Intense Espresso | Nespresso

200 ден

Нема на залиха

FRIENDS Intense Espresso | Nespresso
752029
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.