illy Brasile 18 | Iperespresso - E-HORECA

illy Brasile 18 | Iperespresso

590 ден

Интензивено, со полн со вкус и ноти на карамела.
Број на капсули:  18 

Нема на залиха

illy Brasile 18 | Iperespresso