illy Forte 18 | Iperespresso - E-HORECA

illy Forte 18 | Iperespresso

590 ден

Број на капсули:  18

На залиха

illy Forte 18 | Iperespresso
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.