Lavazza Crema e Gusto Forte 250gr | Мелено - E-HORECA

Lavazza Crema e Gusto Forte 250gr | Мелено

230,00 ден

Crema e Gusto Forte е мешавина составена главно од слатката бразилска Арабика и најдобрата Робуста на Америка, Азија и Африка. Најдоброто од трите континенти.
 

Интензитет:  9 
 

Со секоја нарачка +1500 ден на мелено кафе, добивате подарок крпа за плажа.

Во залиха

Lavazza Crema e Gusto Forte 250gr | Мелено
Бренд: