Nescafe Cappuccino | Dolce Gusto - E-HORECA

Nescafe Cappuccino | Dolce Gusto

315 ден

Балансот на темно печено кафе, млеко и допир на шеќер значи дека нема потреба ништо да додадавате во овој одличен Капучино напиток. Помалку млечно од лате а полесно од еспресо, со мазната текстура. Ова капучино едноставно не можете да го заборавите откако ќе го пробате.
Број на капсули:  16

Нема на залиха

Nescafe Cappuccino | Dolce Gusto