Nespresso Cioccolato - E-HORECA

Nespresso Cioccolato

440 ден

Мешавина од бразилско и колумбиско кафе. Aроматична мешавина со елегантен вкус на темно чоколадо, надополнет со ноти на бисквити.

Број на капсули:  10  

На залиха

Nespresso Cioccolato