Nespresso Volluto - E-HORECA

Nespresso Volluto

Original price was: 440 ден.Current price is: 360 ден.

Арабика од Јужна Америка, со слатки ноти на колачиња, со минимална киселост и со овошни ноти.
Број на капсули:  10  

Нема на залиха

Nespresso Volluto