Nespresso Cocoa Truffle - E-HORECA

Nespresso Cocoa Truffle

400 ден

Мешавина од бразилско и колумбиско кафе. Бразилското кафе е лесно печено за да остане нежно, со сите свои сладки житни белешки непроменети, додека поголемиот дел од колумбиските зрна на кафе се добиваат со кратко печење за да ги ослободат сите пофини ароми. Ситното мелење го зголемува интензитет на ова хармонично кафе.

Број на капсули:  10  

Нема на залиха

Nespresso Cocoa Truffle
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.