Nespresso Essenza Mini Piano Black D30 - E-HORECA

Nespresso Essenza Mini Piano Black D30

5.999 ден

Тежина: 2,3 кг
Резервоар за вода: 0,6 L
Сад за капсули: 6 капсули
Димензии (ШxДxВ): 11 х 20,5 х 32,5 cm
Автоматско исклучување по 9 минути, Автоматски дозер: ✓
Можност за персонализирање и меморирање на пијалоци: ✓
Однапред поставени функции: Еспресо, Долго еспресо
Притисок на пумпа (bar): 19″

14 Nespresso оригинал капсули гратис.

Нема на залиха

Nespresso Essenza Mini Piano Black D30