Nespresso Krups Vertuo Next Premium Black - E-HORECA

Nespresso Krups Vertuo Next Premium Black

7.800 ден

Nespresso Vertuo Premium, кафемат со елегантен и компактен дизајн кој со сигурност ќе се вклопи во секое опкружување, без разлика дали е кујна или дневна соба. Со пет големини на пијалоци од 40мл до 350мл, едноставно изберете ја вашата Nespresso Vertuo капсула, вметнете ја и притиснете на копчето.

За да ги одржувате вашите авантури со кафе, Vertuo Премиум ја користи патентираната технологија Centrifusion. Читање на бар-кодот на секоја капсула Vertuo и прилагодување на најмалите опции и функционалности на машината за да се извлечат скриените богатства на вашето кафе. За да уживате во кафе моментите, одново и одново.

Nespresso Vertuo Premium дури се поврзува на Wi-Fi и Bluetooth за да се ажурира и да ви понуди постојано беспрекорно искуство.. Откако ќе се поврзете, вашата машина ќе остане ажурирана, обезбедувајќи непречено и постојано искуство со кафе.
И за да се намали неговото влијание врз планетата, вашата машина е направена од 54% рециклирана пластика.

Тип на машина: Автоматска
Вид на кафе: Капсули
Тип на капсула: Nespresso Vertuo
Притисок на пумпата: Centrifusion™
Гаранција: 1 година
Нето тежина: 4,3 кг

На залиха

Nespresso Krups Vertuo Next Premium Black
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.