Nespresso Nocciola - E-HORECA

Nespresso Nocciola

400 ден

Со богат вкус на печен лешник, карактеристичен за мешавина од латиноамериканска Арабика.
Број на капсули:  10  

Нема на залиха

Nespresso Nocciola