Nespresso Paris Espresso - E-HORECA

Nespresso Paris Espresso

400 ден

Урамнотежено кафе со минимална горчина, ноти на бисквити од житарки, пријатна киселост и ноти на цитрус.

Број на капсули:  10  
Интензитет:  6

Нема на залиха

Nespresso Paris Espresso