Nespresso Shanghai Lungo - E-HORECA

Nespresso Shanghai Lungo

400 ден

Shanghai Lungo се пече во два дела, што овозможува да се доби прецизни резултати од секој дел, додека деликатноста на мешавината е зачувана. Фино мелење и средно полнење на капсулата.

Број на капсули:  10  

Нема на залиха

Nespresso Shanghai Lungo