Nespresso Tokyo Lungo - E-HORECA

Nespresso Tokyo Lungo

400 ден

Висококвалитна Арабика со исклучителни цветни ароми и комплексни вкусови. Добро е познато дека Јапонците имаат вистински афинитет кон кафето. Стремејќи се кон софистицираност и природна сладост, тие сакаат богато кафе избалансирано со елегантни ароми. Tokyo Lungo ја доловува суштината на овие преференции со етиопска и мексиканска Арабика. Комплексна, цветна мешавина, со ноти на киселост. Ќе бидете пријатно изненадени од оваа кафе мешавина.
Број на капсули:  10  

Нема на залиха

Nespresso Tokyo Lungo