Nespresso Stockholm Fortissio Lungo - E-HORECA

Nespresso Stockholm Fortissio Lungo

400 ден

100% кафе Арабика. Мешавина од индиски и колумбиски зрна кафе со мек вкус и извонреден интензитет. Со ноти на житарици.
Број на капсули:  10  

Нема на залиха

Nespresso Stockholm Fortissio Lungo
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.