Starbucks Blonde 18 | Nespresso - E-HORECA

Starbucks Blonde 18 | Nespresso

590 ден

Број на капсули:  10 

Интензитет:  6 

Оваа е специјална мешавина на кафе од Латинска Америка, внимателно печена за да ги истакне слатките ноти. Меко и избалансирано, добро се комбинира со млеко, или за класичните еспресо пијалоци со екстра мек вкус.

Нема на залиха

Starbucks Blonde 18 | Nespresso