Starbucks Holiday Blend Limited Edition | Nespresso - E-HORECA

Starbucks Holiday Blend Limited Edition | Nespresso

330 ден

Број на капсули:  10 

Интензитет:   8  

За да ја искусите магијата на празниците, создадовме специјална мешавина за вас. Средното печено лимитирано издание на Starbucks® Holiday Blend од Nespresso® нуди мултидимензионален и избалансиран вкус со слатки ноти на билки и јавор. Ги користевме истите квалитетни зрна кафе од 100% Арабика како и во нашите кафулиња. Комбиниравме сјајни зрна кафе од латиноамериканско потекло со силен карактер, со меки, зелени зрна кафе од Индонезија, за да ја истакнеме целата комплексност на аромите.

Нема на залиха

Starbucks Holiday Blend Limited Edition | Nespresso