Starbucks DoubleShot Без Шеќер (12 x 200ml) - E-HORECA

Starbucks DoubleShot Без Шеќер (12 x 200ml)

1.680 ден

Ако ви треба ментално протресување прво нешто наутро или за време на попладневно мирување, овој напиток со вкусно еспресо од Starbucks има двоен удар. Без шеќер.

Нема на залиха

Starbucks DoubleShot Без Шеќер (12 x 200ml)
750794 Бренд: