Starbucks Doubleshot Espresso Drinks (12 x 200 ml) - E-HORECA

Starbucks Doubleshot Espresso Drinks (12 x 200 ml)

1.680 ден

Ако ви треба ментално протресување прво нешто наутро или за време на попладневно мирување, овој напиток со вкусно еспресо од Starbucks има двоен удар.

Нема на залиха

Starbucks Doubleshot Espresso Drinks (12 x 200 ml)
750691 Бренд: