Starbucks Frappuccino Coffee (8 x 250ml) - E-HORECA

Starbucks Frappuccino Coffee (8 x 250ml)

960 ден

Овој освежителен пијалок фрапучино од Starbucks е направен со внимателно мешање на високо квалитетно Starbucks кафе со млеко.

Не е на залиха

Starbucks Frappuccino Coffee (8 x 250ml)
Бренд: