Tassimo L'Or Espresso Delisiozo - E-HORECA

Tassimo L’Or Espresso Delisiozo

400 ден

Tassimo L’OR Delizioso е совршено избалансирано задоволство, целиот интензитет на еспресото во комбинација со нежноста на неговите слатки, суптилни ароми ја обезбедуваат убавината на оваа мешавина.

Нема на залиха

Tassimo L’Or Espresso Delisiozo