Tassimo Latte Macchiato - E-HORECA

Tassimo Latte Macchiato

380 ден

Примамлива комбинација на еспресо, млеко и фина пена од три слоја.

Број на капсули:  8 

На залиха

Tassimo Latte Macchiato
751190 ,