Twix | Dolce Gusto - E-HORECA

Twix | Dolce Gusto

350 ден

Број на капсули:  8 

ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x6) на нарачки на капсули +3000 ден
ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x12) на нарачки на капсули +5000 ден

Во залиха

Twix | Dolce Gusto