Wacaco Exagram - E-HORECA

Wacaco Exagram

2.290 ден

Компактна и прецизна, вагата за кафе Wacaco Exagram е совршен додаток за вашето приготвување на кафе. Нејзиното прецизно мерење на тежината ви помага да го приготвите еспресото и да обезбедите совршена екстракција. Нејзината вградена функција “Timer” ви ја дава најдобрата алатка за целосна контрола во процесот на екстракција. Исто така, функцијата “tare” лесно ја прикажува нето-тежината на состојките со одземање на тежината на било кој филџан. Со џебна големина, вагата одговара на повеќето уреди за подготовка на кафе и еспресо машини. Опремена со силиконска подлога, горната површина од не’рѓосувачки челик и добро заштитена од пренос на топлина и истурање течност. Ако сакате сериозно да се занимавате со приготвување на врвно еспресо, време е да го користите Wacaco Exagram за да ја подобрите вашата игра.

На залиха